+32 (0)476 45 95 85werkdagen 9u00-16u30

0 artikels | € 0,00

Herroepingsrecht

Verzakingsrecht

De consument beschikt niet over het recht om van een aankoop af te zien: het verzakingsrecht is niet van toepassing gezien het de levering betreft van diensten en drukwerk, die een duidelijk persoonlijk karakter hebben en volledig volgens de specificaties van de klant worden uitgevoerd.

Procedure bij annulatie of terugneming

Als er nog geen ontwerp, layout of drukwerk is gemaakt zijn er geen kosten aan verbonden. Indien u op voorhand betaald heeft zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

Een kaartje uit de collectie: vanaf het moment dat u een digitale/online proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen en u annuleert de bestelling, zal er 45 euro in rekening gebracht worden.

Een kaartje op maat: vanaf het moment dat u een digitale/online proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen en u beslist om de bestelling te annuleren, zal er 90 euro in rekening gebracht worden.

Als er al gedrukt is, kan de bestelling niet geannuleerd worden, kan geen terugbetaling meer gevraagd worden en moet het volledige factuurbedrag voldaan worden.

Eenmaal het drukwerk geleverd is, kan geen terugbetaling of kwijtschelding van schuld gevraagd worden. Terugzending wordt niet aanvaard.

Vertel een vriend