+32 (0)476 45 95 85werkdagen 9u00-16u30

0 artikels | € 0,00

Privacybeleid

BVBA DRUKKERIJ DEBEUCKELAERE respecteert en beschermt uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons.

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf stelt. Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt, wordt dan ook met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.

BVBA DRUKKERIJ DEBEUCKELAERE leeft volledig de Belgische wet na van 8 december 1992 over het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, die rekening houdt met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995.

De wet bepaalt:

  • dat het bedrijf dat gegevens verzamelt, toestemming moet hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat,
  • dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn
  • en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden.

De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en heeft het recht de informatie te wijzigen die hem of haar aanbelangt.

Wij kunnen de informatie die u ons geeft, gebruiken om u op de hoogte te brengen van wijzigingen, gebeurtenissen of speciale aanbiedingen die u misschien interesseren. U mag ons steeds laten weten dat u onze informatie niet wenst te ontvangen.

Door het gebruiken van de site kaartencollectie.be gaat u akkoord met het privacybeleid, en met het verzamelen en gebruiken door BVBA DRUKKERIJ DEBEUCKELAERE van uw gegevens zoals beschreven in dit beleid.

Vertel een vriend